Laserborttagning av tatuering

 

 

 

 

 

 

 

Jag kan även erbjuda laserbehandling för blekning av tatueringar så att man kan bli av med sitt gamla tråkiga hatobjekt.

Alla tatueringar är unika i sig och sina egenskaper  dvs ålder,vilket bläck som använts och personen den sitter på. Ett enkelt sätt att få reda på om det är lönt att ge sig på det är att maila en bild på tatueringen och berätta lite om den,då kan jag bättre bedöma om det är något som lasern biter på.

Jag tar 500 kronor per lasring.Det går relativt snabbt(allt från någon minut till 20 minuter. Svart svarar som regel bäst på lasern,men även andra färger fungerar.

Det kan krävas allt från 1 till 7-8 sittningar för att bleka en tatuering så pass att den kan  tatueras över. Tiden mellan sittningarna måste vara 6-8 veckor och efter den sista sittningen MÅSTE man vänta i 6 månader,annars riskerar den nya tatueringen att försvinna med den gamla då processen inte har stannat av än.

DSCN8749

 

 

På bilden under ser man lite olika resultat. Överarmen är tatuerad av lite olika tatuerare,och den har tagit längre tid att lasra bort medans underarmen bara lasrats en gång(stjärnan runt armbågen är inte alls behandlad),och svarar mycket bättre på lasern,detta för att ni ska få en uppfattning om hur olika det kan vara. Har ni frågor mailar ni helt enkelt på eyescreamtattoo@gmail.com.  för mer info och  tider.

IMG_9149

Det övertatuerade resultatet.IMG_6681